VUODESTA 2001 ALKAEN -

YKSILÖILLE, TIIMEILLE JA ORGANISAATIOILLE - TEHOKAS TIE TULOKSIIN

Leiat Oy:n visiona on oivaltaa olennainen, tehdä muutoksesta iloinen, sytyttävä asia ja luoda menestystarinoita yhdessä.

Toimimme yksilöiden ja organisaatioiden kehitysprosessien avaajina, vahvistajina ja siivittäjinä. Työtapojamme ovat coaching, valmennus, koulutus ja konsultointi sekä näiden yhdistäminen asiakkaan tarpeita vastaavasti.

Suunnittelemme palvelukokonaisuuden yksilöllisesti hyväksi havaittuja menetelmiä ja konsepteja hyödyntäen. Lähtökohtana on asiakkaan tilanne, tarve ja visio.

Toimimme yrityssektorilla työyhteisöjen valmennus- ja kehittämisprojekteissa. Painopistealueina ovat yritysten henkilöstöhallintoon, verkostoitumiseen, tuotteistamiseen, kustannustehokkuuteen ja toiminnan tuottavuuteen liittyvät valmennukset, koulutukset ja konsultoinnit.

Valmentajina olemme helposti lähestyttäviä, päämäärätietoisia, sytyttäviä ja tuloshakuisia. Meillä on laaja ikäjakauma, erilaisia koulutuspohjia ja viitekehyksiä. Eri kehitystarpeisiin löytyy paras mahdollinen osaaminen. Kumppanuusverkostojen kautta laaja-alainen erityisosaaminen on asiakkaittemme käytössä.